Stoiximan Super League

Ενδιαφέρον (και) για Βέρθα

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την ίδια ώρα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βέρθα. Τι δηλώνει ο μάνατζερ του Ισπανού χαφ της Αλμερία.

Την επίθεσή του με την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα από την Μακάμπι Χάιφα ετοιμάζει να ενισχύσει ο ΠΑΟΚ.

Ο Ισραηλινός φορ μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι Θεσσαλονικείς είναι να πληρώσουν τα τροφεία στο σύλλογό του, αφού από εκεί ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

Στο Ισραήλ αναφέρουν ότι 22χρονος παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αν και ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρονται να έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες, όπως η Γκενκ και η Άντερλεχτ.

Την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό ο Ζήσής Βρύζας, ο οποίος προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή και περιμένει να μάθει το ποσό που χρειάζεται να καταβάλουν οι «ασπρόμαυροι». Μέχρι σήμερα ο Γκολάσα έχει παίξει σε 128 ματς και έχει 13 γκολ σε 4,5 χρόνια, ενώ είναι μέλος και της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και την περίπτωση του Αντόνιο Γκαρσία Γκαράσκο, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως Βέρθα. Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ισπανού μέσου της Αλμερία (34 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ στην Primera Division), Χοσέ Ταράγια δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στην Ισπανία και αναφέρουν ότι ο πελάτης του έχει πρόταση για τριετές συμβόλαιο από τους Θεσσαλονικείς:

«O Βέρθα έχει απορρίψει πρόταση της Αλμερία για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2015. Βοήθησε πολύ την ομάδα να μείνει στην κατηγορία, αλλά θεωρεί ότι πλέον ήρθε η ώρα να αλλάξει φανέλα», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του παίκτη στο Goal και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητά μας είναι να βρούμε ομάδα από το εξωτερικό. Θα το ενδιέφερε να αγωνιστεί στην Ιταλία, στη Γαλλία ή ακόμα και στην Ελλάδα, σε μία ομάδα το επιπέδου που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x