Αγγλία

«Ενδιαφέρουσα περίπτωση η Ζενίτ»

Στην επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Ζενίτ για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, προχώρησε ο μάνατζερ του παίκτη, Εμίλ Ντάντσεφ, τονίζοντας, ωστόσο, πως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Η πληροφορία της ρωσικής εφημερίδας «Izvestia», σύμφωνα με την οποία ο Λουτσιάνο Σπαλέτι συναντήθηκε με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και του εξέφρασε την επιθυμία του να τον πάρει μαζί του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή της Φούλαμ, Εμίλ Ντάντσεφ.

Ο Ντάντσεφ μίλησε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και δεν έκρυψε τις επαφές του με ανθρώπους της Ζενίτ, τόσο στο παρελθόν, όσο και τώρα. «Από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν επαφές με τη διοίκηση της Ζενίτ, αλλά και με άλλες ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος. Τελικά ο πελάτης μου κατέληξε στη Φούλαμ, αλλά το ενδιαφέρον των Ρώσων δεν σταμάτησε ούτε τότε να εκδηλώνεται. Απόδειξη για αυτό, το γεγονός πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι συναντήθηκε με τον Μπερμπάτοφ και του εξήγησε πως αποτελεί πρώτο μεταγραφικό στόχο της ομάδας του για το επόμενο καλοκαίρι. Όμως και εγώ έχω έρθει σε επαφή με παράγοντες της ομάδας και γνωρίζω για το ενδιαφέρον τους», ήταν η τοποθέτηση του Ντάντσεφ.

Ο Μπερμπάτοφ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φούλαμ μόλις ένα χρόνο πριν. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να τον δούμε με τη φανέλα της Ζενίτ; Ο μάνατζερ του Βούλγαρου αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο. «Η περίπτωση της Ζενίτ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση της Φούλαμ και έπειτα θα κάνουμε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους Ρώσους», σημείωσε ο Βούλγαρος μάνατζερ.

Όσο για το αν ο ποδοσφαιριστής της Φούλαμ, μετά από μια μακρά καριέρα στην Αγγλία, θα ήθελε να αγωνιστεί στο ρωσικό πρωτάθλημα, ο Ντάντσεφ είναι απόλυτα βέβαιος. «Το ρωσικό πρωτάθλημα εξελίσσεται διαρκώς και σύντομα θα είναι ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης. Ο πελάτης μου θα ήθελε να αγωνιστεί στη Ρωσία, για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», ομολόγησε ο Εμίλ Ντάντσεφ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x