Super League 2

Ενισχύθηκε «ερυθρόλευκα» η Λαμία

Σημαντική προσθήκη για την Λαμία που ενέταξε στο δυναμικό της τον Λεάντρο Πίντο. Δανεικός για τη σεζόν 2014-2015 δόθηκε από τον Ολυμπιακό ο 20χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός.

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού στη Football League πραγματοποίησε κι επισήμως την Τετάρτη η Λαμία, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεάντρο Πίντο.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός -αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην Καλλονή και στον ΠΑΣ Γιάννινα- θα παίξει με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της πρωτεύουσας του νομού Φθιώτιδας για τη σεζόν 2014-2015.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Προέδρου Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Πίντο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος είναι γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου του 1994 και έχει φορέσει την φανέλα της Κ20 του Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x