Επικαιρότητα

Ένοπλος διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη στα Ιωάννινα

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του όταν τον ακινητοποίησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν διάφορες συσκευασίες με συνολικά 443,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα γυάλινο βάζο με σπόρους κάνναβης

Οπλισμένος με ένα πιστόλι διαμετρήματος 8 mm που είχε στο γεμιστήρα ένα φυσίγγιο και με μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στα Ιωάννινα ένας 31χρονος που διακινούσε ποσότητες χασίς.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του όταν τον ακινητοποίησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν διάφορες συσκευασίες με συνολικά 443,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα γυάλινο βάζο με σπόρους κάνναβης, μία ψηφιακή ζυγαριά τσέπης, διάφορα σύνεργα για την συσκευασία των ναρκωτικών και δύο κινητά. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Αγόρασε τρεις συσκευασίες με συνολικά 4,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά αμέσως μετά συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 18χρονος στο Ηράκλειο. Ο νεαρός αποκάλυψε ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από έναν 21χρονο που και αυτός συνελήφθη λίγο αργότερα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας πλαστικός τρίφτης και 80 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση του χασίς.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x