Επικαιρότητα

Ένοχη για το φόνο πολλών μωρών της δήλωσε η Μήδεια της Βαυαρίας

Την ενοχή της για το φόνο νεογνών παιδιών της ομολόγησε στη Γερμανία μία 45χρονη γυναίκα, η οποία είχε συλληφθεί πέρυσι μετά την πολύκροτη ανακάλυψη οκτώ νεκρών μωρών μέσα στο σπίτι της, στη Βαυαρία

Την ενοχή της για το φόνο πολλών νεογνών παιδιών της ομολόγησε στη Γερμανία μία 45χρονη γυναίκα, η οποία είχε συλληφθεί πέρυσι μετά την πολύκροτη ανακάλυψη οκτώ νεκρών μωρών μέσα στο σπίτι της, στη Βαυαρία.

Η γυναίκα-Μήδεια αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για ανθρωποκτονία, καθώς η προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης στην οποία βρέθηκαν τα υπόλοιπα τέσσερα βρέφη δεν επιτρέπει στους ιατροδικαστές να συμπεράνουν εάν είχαν γεννηθεί ζωντανά.

Στην πρώτη μέρα της δίκης της, η 45χρονη, που έχει ταυτοποιηθεί μόνο ως Αντρέα Γκ, ομολόγησε μέσω του δικηγόρου της ότι είχε τυλίξει τα οκτώ μωρά σε πετσέτες και τα είχε κρύψει, άσχετα με το αν έδιναν σημάδια ζωής.

Ο 55χρονος σύζυγός της είναι επίσης κατηγορούμενος ως συνεργός στους φόνους.

Οι εισαγγελείς κατηγορούν το ζευγάρι για «σεξουαλικό εγωισμό» και «αδιαφορία» για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν σειρά περιστατικών εγκυμοσύνης σε βάθος 10 ετών.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά εν ζωή και ο κάθε γονέας έχει άλλα δύο παιδιά από τον προηγούμενους γάμους.

Στη δήλωση που έκανε μέσω του δικηγόρους της, η 45χρονη ανέφερε ότι οι γονείς της είχαν προτείνει τη στείρωσή της, όμως αυτή αρνήθηκε.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x