Europa League

«Ενοχλητικές οι ελληνικές ομάδες»

Μόνο… αγγαρεία δε θα είναι για την Φιορεντίνα το ματς ενάντια στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Μίρκο Σαβίνι. «Ενοχλητικές οι ελληνικές ομάδες», είπε ο παλαίμαχος άσος των «ασπρόμαυρων» για τα εντός έδρας.

Δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο της Φιορεντίνα ενάντια στον ΠΑΟΚ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπως υποστήριξε ο Μίρκο Σαβίνι.

Με δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercato», ο παλαίμαχος αμυντικός των δύο ομάδων, χαρακτήρισε την Τούμπα ως μια έδρα που μπορεί να… εκνευρίσει τον κάθε αντίπαλο.

«Ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος. Λίγοι από τους παίκτες που αγωνίζονται τώρα έχουν παίξει μαζί μου. Στην έδρα του είναι μια πολύ ενοχλητική ομάδα, θυμάμαι πολύ καλά πόσο πολύ μας υποκινούσαν οι οπαδοί. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι από άποψης περιβάλλοντος και τεχνικό-τακτικής», ήταν η τοποθέτησή του.

Επιπλέον, επισήμανε πως οι ελληνικές ομάδες είναι ικανές να κάνουν την «ζημιά», ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Αθανασιάδη και του Σαλπιγγίδη.

«Μια επίδειξη έγινε εχθές (σ.σ. Τετάρτη 22/10) στην Γιουβέντους. Το επίπεδο μεγαλώνει και οι ελληνικές ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές. Η Φιορεντίνα έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά (Μπόρχα Βαλέρο και Κουαδράδο), αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ο ΠΑΟΚ έχει εξίσου σημαντικούς παίκτες, όπως ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης, αλλά και νέα παιδιά με πολύ ταλέντο», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x