Επικαιρότητα

Ένοχος ο Κουρτάκης, καταδικάστηκε σε 23 μήνες φυλάκιση με αναστολή! (video)

Σε 23 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή καταδίκασε το δικαστήριο τον Γ. Κουρτάκη, για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, ύστερα από τη μήνυση του Πάνου Καμμένου! Αθώος ο Π. Τζένος. Τι είπε ο υπουργός.

Την ενοχή του Γιάννη Κουρτάκη για το αδίκημα της εξύβρισης σε βάρος του Πάνου Καμμένου και της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος των τριών ανηλίκων γιων του, αποφάσισε το Β' Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας «κατά ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό των πράξεων», όπως είπε η Πρόεδρος του Δικαστηρίου.

Το δικαστήριο, έπειτα από μία μαραθώνια δίκη, που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (2/2), επέβαλε στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ποινή φυλάκισης 23 μηνών, με τριετή αναστολή!

Αθώωσε, δε, τον διευθυντή σύνταξης, Παναγιώτη Τζένο, για το ίδιο αδίκημα.

Οι κατηγορούμενοι, θυμίζουμε, «κάθισαν στο σκαμνί» ύστερα από τη μήνυση που τους έγινε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, λόγω αναφορών τους στη ραδιοφωνική τους εκπομπή.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη και τους συνηγόρους μου, διότι, μετά από μία πολύωρη διαδικασία, καταδίκασε τον κοινό συκοφάντη Κουρτάκη. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ως 45άρια στη ζωή του τόπου», δήλωσε ο Παναγιώτης Καμμένος μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ έκανε και μία σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Τζένος είπε: «Η απόφαση κατά του Γιάννη Κουρτάκη είναι άδικη και θα την εφεσιβάλουμε. Η απάντηση μας σε λίγες μέρες θα είναι η Ελευθερία του Τύπου».

Ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για συμμορία που προετοιμάζει τον εκβιασμό και προαναγγέλλει το χτύπημα, αναφέροντας πως δεν διστάζουν να επιτεθούν σε ανήλικα παιδιά.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον υπουργό, είναι να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor 1, αφού, όπως είπε, ο Γιάννης Κουρτάκης είναι συνεργάτης με τον καταδικασθέντα στην υπόθεση διακίνησης 2 τόνων ηρωίνης και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιο Κοτσώνη.

Στη δικαστική αίθουσα ακούστηκε και το όνομα του εφοπλιστή και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Πάνο Καμμένο να ερωτάται εάν τα Παραπολιτικά είναι ο όμιλος Κουρτάκη ή ο όμιλος Μαρινάκη.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x