Γ' Εθνική

Ενωτικός Άρης για άνοδο

Τέλος καλό, όλα καλά… Μέσω ανακοίνωσης, ο Άρης ξεκαθάρισε πως πλέον τα πάντα στην ομάδα είναι «μέλι-γάλα (μετά την αποχή που υπήρξε την Τετάρτη) κι έστειλε μήνυμα ανόδου.

Και... επίσημα λήξας ο «συναγερμός» στον Άρη μετά την αποχή που έκαναν οι παίκτες την Τετάρτη (λόγω των συμφωνητικών που δεν έχουν υπογραφεί) και το σημερινό ραντεβού με τη διοίκηση όπου βρέθηκε η χρυσή τομή.

Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση και απέδωσαν το όλο θέμα σε «παρεξήγηση που έγινε από λανθασμένη ενημέρωση», επιβεβαίωσε -όπως έβγαινε απ' το ρεπορτάζ- τη ταύτιση απόψεων των δύο πλευρών κι έστειλε ενωτικό μήνυμα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, που δεν είναι τίποτα άλλο, πέραν της ανόδου!

Η ανακοίνωση:

«Μετά την πολύωρη συνάντηση στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ με τους παίκτες της ομάδας μας, έχουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:

Η όλη παρεξήγηση έγινε από λανθασμένη ενημέρωση. Κατά την συνάντηση, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, που είχε ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση της ηρεμίας της ομάδας, προκειμένου να εκπληρώσει τον έναν και μοναδικό στόχο. Την άνοδο.

Προχωράμε!!!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x