Stoiximan Super League

«Λουκέτο» επ' αόριστον

Την επ’ αόριστον διακοπή των πρωταθλημάτων αποφάσισε ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός ανακοίνωσε μέτρα στους φορείς του ποδοσφαίρου κι η επανέναρξη των αγώνων θα εξαρτηθεί απ’ το πότε θα εφαρμοστούν.

Στην απόφαση που αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου κατέληξε ο Σταύρος Κοντονής.

Αφότου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και πήρε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει σε όσα θεωρεί απαραίτητα για να μπει ο χώρος σε διαδικασία κάθαρσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε την προγραμματισμένη συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς.

Παρουσία λοιπόν του γ’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου της ΕΠΑΕ, Σπύρου Καλογιάννη, ο κ. Κοντονής ανακοίνωσε μέτρα που πρέπει να ληφθούν από ‘δω και πέρα, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα και η μετατροπή των συνδέσμων σε λέσχες.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει διακοπή όλων των αγώνων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα -όχι για συγκεκριμένο διάστημα- αλλά έως ότου επιβεβαιωθεί η πρόθεση των ομάδων να τηρήσουν τις σχετικές δεσμεύσεις.

Βγαίνοντας πάντως απ' τη συνάντηση ο υφυπουργός απέφυγε να τοποθετηθεί συγκεκριμένα στο θέμα της αναστολής, αρκούμενος να πει τα εξής: «Εξέθεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι στη δυσάρεστη θέση να πάρει μέτρα για την πάταξη της βίας. Σε λίγο θα συναντήσω και το προεδρείο του ΠΣΑΠ και στις 18:00 τον πρωθυπουργό και κατόπιν θα κάνω ανακοινώσεις που θα είναι προϊόντα αυτών των συναντήσεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x