Stoiximan Super League

Επαφές για το «λίφτινγκ» της Λεωφόρου

Τις απαραίτητες επαφές, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τη Λεωφόρο, έχει κάνει εδώ και καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος. Στα… σκαριά ετοιμασίες στο γήπεδο εν όψει της νέας σεζόν.

Καθημερινές είναι οι επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα της Λεωφόρου και την περαιτέρω αξιοποίηση του γηπέδου την επόμενη πενταετία.

Εκείνο που τονίζουν στην «πράσινη» ΠΑΕ, υιοθετώντας την θέση του Ερασιτέχνη, είναι ότι η Λεωφόρος είναι το σπίτι του συλλόγου και κανείς δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό στην περιοχή, χωρίς να λάβει πρώτα τη συγκατάθεσή τους.

Με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης του «τριφυλλιού» ο κ. Αλαφούζος έχει επαφές προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας στο μυαλό τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Εκείνο που απασχολεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ είναι να πάρει το «πράσινο φως» για την έναρξη των έργων επέκτασης και καλλωπισμού της Λεωφόρου (με την άντληση των απαραίτητων κονδυλίων) μετά το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ώστε να είναι έτοιμο προς χρήση με την έναρξη της ερχόμενης περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x