Super League 2

Επαφή με Τζεμπούρ!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ράφικ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού. Παλεύει και την περίπτωση Ούγκο Αλμέιδα η «Ένωση». Πρόταση για Σιμόες έκανε η Σεβίλλη, αλλά μάλλον… άργησε.

Ό,τι δεν έγινε το καλοκαίρι, ίσως γίνει στο εγγύς μέλλον… ΑΕΚ και Τζεμπούρ δεν αποκλείεται να ξανασμίξουν, αφού το όνομα του Αλγερινού φορ έπεσε ξανά στο τραπέζι και δεν αφήνει ασυγκίνητους τους «κιτρινόμαυρους». Ο ίδιος έχει στείλει σαφές μήνυμα πως θέλει να επιστρέψει στην «Ένωση», όπου-όπως είπε και σε πρόσφατη συνέντευξή του-έχει αφήσει κάτι… στη μέση, ενώ λέγεται πως ήδη έχει υπάρξει μια διερευνητική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η περίπτωση του «τρομοκράτη» είναι πιθανό να απασχολήσει την ΑΕΚ σοβαρά εν όψει του καλοκαιριού, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ. Και ίσως τότε τα εξωαγωνιστικά εμπόδια που δεν επέτρεψαν την επιστροφή του το περασμένο καλοκαίρι να φαντάζουν… πιο μικρά.

Πάντα ο Αλμέιδα στο προσκήνιο

Η περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα φαίνεται πως παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ. Δεν είναι απλή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Τσεζένα, αλλά στην «Ένωση» δεν την έχουν εγκαταλείψει και συνεχίζουν την προσπάθεια για να κλείσουν τον Πορτογάλο φορ, έστω και για το καλοκαίρι. Η ενίσχυση με επιθετικό περιοχής το Γενάρη δεν αποτελεί αναγκαιότητα για την ΑΕΚ, αλλά εφόσον καταστεί εφικτό να αποκτηθεί ένας παίκτης σαν τον Αλμέιδα ή κάποιος άλλος που θα κάνει τη διαφορά όχι στη Football League, αλλά στη Super League, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί.

Άργησε η Σεβίλλη

Ο Αντρέ Σιμόες πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ. Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος συμφώνησε ήδη για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος. Η Σεβίλλη φέρεται να κατέθεσε πρόταση στη Μορεϊρένσε για να τον αποκτήσει τώρα, ωστόσο ο παίκτης έχει δεσμευτεί (άγνωστο για την ώρα αν αυτό συνέβη με… υπογραφή ή απλώς με το λόγο του) να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Μένει να φανεί αν αυτό θα συμβεί το Γενάρη, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με ένα μικρό ποσό στη Μορεϊρένσε, ή το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x