Europa League

Επαγγελματική Ίντερ…

Χωρίς στιλ -αλλά με ρεαλισμό που την κρατά φαβορί για την πρόκριση- φέρθηκε η Ίντερ. Ενώ η Καραμπάγκ έκανε μεγάλο διπλό επί της Ντνίπρο (1-0), οι «νερατζούρι» βολεύονταν στο 0-0 με τη Σεντ Ετιέν.

Κανένα ρίσκο που θα έθετε σε κίνδυνο την πρωτιά στον όμιλο και το προβάδισμά της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League δεν πήρε η Ίντερ.

Παρά την γκρίνια για τα άσχημα αποτελέσματα εσχάτως στην Ιταλία, οι «νερατζούρι» δε… σκίστηκαν για τη νίκη με τη Σεντ Ετιέν και αρκέστηκαν σε μια ισοπαλία (0-0) που τους κρατά στην κορυφή.

Το φοβερό της υπόθεσης, ωστόσο, είναι ότι οι Γάλλοι (που δεν μπόρεσαν να δώσουν χαρά στους περίπου 10.000 φίλους τους που βρέθηκαν στο Μιλάνο) παραμένουν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης παρόλο που δεν έχουν σκοράρει και δεν έχουν δεχθεί γκολ μέχρι τώρα!

Το ίδιο γερά όμως μπήκε στο κόλπο και η Καραμπάγκ! Διότι η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν εκμεταλλεύτηκε άψογα το ότι η Ντνίπρο δεν αγωνιζόταν στη φυσική της έδρα (σ.σ. το παιχνίδι έγινε στο Κίεβο) και μ’ ένα γκολ του Μουαρέμ στο 21’ πανηγύρισε μεγάλο διπλό (1-0).

Προσπέρασε, έτσι, στη δεύτερη θέση και φιλοξενώντας τη σημερινή της αντίπαλο στην επόμενη αγωνιστική, μπορεί βάσιμα να ελπίζει ότι θα κλέψει το ένα απ’ τα δυο εισιτήρια για την επόμενη φάση.


Τα σημερινά αποτελέσματα

Ίντερ-Σεντ Ετιέν 0-0

Ντνίπρο-Καραμπάγκ 0-1
(21’ Μουάρεμ)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Ίντερ 7 (3-0)
Καραμπάγκ 4 (1-2)
Σεντ Ετιέν 3 (0-0)
Ντνίπρο 1 (0-2)

Η επόμενη αγωνιστική (6/11)

Καραμπάγκ-Ντνίπρο
Σεντ Ετιέν-Ίντερ

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x