Επικαιρότητα

Επαναπρόσληψη απολυμένων υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

"Θα καταθέσουμε αίτημα για διαγραφή του χρέους", δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

«Η επαναπρόσληψη όσων απολύθηκαν αντισυνταγματικά και παράνομα δηλαδή των δημοτικών αστυνομικών, των καθαριστριών, των σχολικών φυλάκων, των εργαζόμενων της ΕΡΤ, αλλά και όσων βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί αποτελεί δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του», τόνισε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.

Σημείωσε πως στα πρώτα νομοθετήματα μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, η επαναφορά του 13ου μισθού, η αποκατάσταση των αδίκως απολυθέντων και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε πως για να ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα όρια των φορολογικών συντελεστών θα πρέπει πρώτα να πέσουν οι αντικειμενικές αξίες που είναι πλαστές ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας στη συγκέντρωση του κόμματος την Πέμπτη στην Αθήνα.

Τέλος, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στους δανειστές αίτημα για διαγραφή του χρέους και θα διαπραγματεύεται έως ότου το πετύχει, ενώ δεν θα προχωρήσει σε καμία μονομερή ενέργεια.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x