Επικαιρότητα

Επανεκλογή Κοντονή

Ο Σταύρος Κοντονής επανεξελέγη βουλευτής στη μονοεδρική της Ζακύνθου με μεγάλο ποσοστό και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Πανηγυρικά επανεξελέγη βουλευτής στην μονοεδρική της Ζακύνθου ο Σταύρος Κοντονής. Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού εξελέγη για τρίτη φορά, συγκεντρώνοντας ποσοστό 35%, απέναντι στον Διονύση Ακτύπη της Νέας Δημοκρατίας, που είχε απόσταση άνω του 8% από την κορυφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε 36.05% με 7.247 ψήφους, ενώ η Ν.Δ ακολούθησε με 27,68% και 5.566.

Ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να έχει ξανά ενεργό ρόλο στη νέα κυβέρνηση διατηρώντας πιθανότατα τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x