Στίβος

Επανεμφάνιση για Κοϊνη

Στο «Run Greece» της Καλλιθέας έκανε την επανεμφάνισή της η Αθηνά Κοϊνη μετά τους πολλούς τραυματισμούς που άφησαν την πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων για πολύ καιρό εκτός.

Η Κοΐνη είχε κάνει τον τελευταίο της αγώνα το 2013 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Νέων, όπου δεν κατάφερε να τερματίσει, εξαιτίας ξανά ενός τραυματισμού που αντιμετώπισε. Πέρυσι, μπήκε στο χειρουργείο, ώστε να κάνει καθαρισμό στο γόνατο και να αφαιρέσει το οστεόφυτο στον αχίλλειο τένοντα και από τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε να γυμνάζεται κανονικά.

«Ο αγώνας της Καλλιθέας είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα. Γενικώς, η προετοιμασία της πηγαίνει πολύ καλά, όμως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επιστρέψει στα επίπεδα που θέλουμε», τόνισε ο προπονητής της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Χρήστος Παπαχρήστος, συμπληρώνοντας πως:

"Η επόμενη εμφάνισή της θα γίνει στους Διασυλλογικούς Αγώνες, όχι όμως στα 3.000 μέτρα στιπλ, αγώνισμα στο οποίο ακόμη δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμη να επιστρέψει. Επιθυμία μας είναι να κάνει κάποιον αγώνα στα στιπλ πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, όμως, ακόμη δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό, καθώς δεν έχει προπονηθεί στα εμπόδια".

Η Κοΐνη τον Μάιο θα μεταβεί στην Αιθιοπία, ώστε να πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες του ανοιχτού στίβου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x