Stoiximan Super League

Επανέρχεται το θέμα των Β’ ομάδων

Στην αυριανή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας θα συζητηθεί η εισήγηση του Ολυμπιακού για τη δημιουργία Β’ ομάδων και το «πακέτο» από προτάσεις του Αστέρα Τρίπολης.

Αρκετά και ενδιαφέροντα είναι τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, με τις προτάσεις του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης να συζητούνται από τα μέλη της διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες είχαν προτείνει τη δημιουργία Β’ ομάδων στα πρότυπα του ισπανικού και του γερμανικού πρωταθλήματος, με «ταβάνι» τη συμμετοχή στη Football League.

Από την προηγούμενη συνεδρίαση της Λίγκας έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν και οι τρεις «μεγάλοι» και θα ξεκαθαρίσει η μορφή με την οποία μπορεί να… εισαχθεί το συγκεκριμένο μοντέλο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες έχουν κάνει μία σειρά από εισηγήσεις, με στόχο την αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα, εκτός ατζέντας είναι σίγουρο ότι θα γίνει κουβέντα και για τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ, που ενέπλεκαν τόσο τη Σούπερ Λίγκα όσο και επί προσωπικού τον πρόεδρό της, Γιάννη Μώραλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x