Χάντμπολ

Συνεχίζεται το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Τρεις ώρες μετά το πρώτο σφύριγμα θα συνεχιστεί τελικά ο τελικός Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Μετά από τρεις διαταγές για οριστική διακοπή του ματς, αποφασίστηκε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά από τρεις διαταγές για οριστική διακοπή του παιχνιδιού, φαίνεται πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι, 2,5 ώρες μετά την προσωρινή διακοπή.

inner

Επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του τελικού, μετά από 17 λεπτά αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 8-5 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Όλα ξεκίνησαν όταν πεντακόσιοι περίπου οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν με καθυστέρηση στο παιχνίδι, λόγω ελέγχων που γινόταν. Με την είσοδό τους στις εξέδρες ξεκίνησε αμέσως ανταλλαγή φωτοβολίδων με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ -που βρισκόταν στην απέναντι εξέδρα- ενώ δεν άργησε να δημιουργηθεί «πολεμικό» σκηνικό με ρίψη αντικειμένων, «στυλό», πυρσούς κ.α.

inner

Η αστυνομία αρχικά δεν ανέλαβε την ευθύνη για εκκένωση της εξέδρας της ΑΕΚ -όπως ζήτησε η Ομοσπονδία- υπό τον φόβο μεγαλύτερης έκτασης επεισοδίων εκτός του γηπέδου.

Απ’ τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε -για πρώτη φορά- η οριστική διακοπή του παιχνιδιού, μετά από μισή ώρα περίπου διαβουλεύσεων, καθώς η ένταση ανάμεσα στους οπαδούς δεν είχε εκτονωθεί.

Συγκινητική ήταν η προσπάθεια των δύο ομάδων να αλλάξουν την γνώμη των αρμόδιων προκειμένου να συνεχιστεί ο τελικός. Χριστόφορος Μπακαούκας και Αλέξης Αλβανός μάλιστα, μίλησαν στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, παρακαλώντας για την συνέχεια του ματς.

inner

Η απόφαση άλλαξε λίγο αργότερα, με την αστυνομία να ανακοινώνει την ολική εκκένωση του γηπέδου -και όχι μόνο της εξέδρας της ΑΕΚ, όπως είχε ζητηθεί αρχικά. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις απ’ τα μεγάφωνα, ένα τέταρτο μετά την απόφαση δεν είχε αποχωρήσει κανείς.

Έτσι διατάχθηκε ξανά η οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Ενώ συμπληρώθηκαν περίπου δύο ώρες διακοπής -και μετά από πιέσεις του ΠΑΟΚ, που θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνους τους οπαδούς της ΑΕΚ- έγιναν νέες προσπάθειες να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η τελική απόφαση ήταν ολική εκκένωση του γηπέδου, μετά από άρνηση των «κιτρινόμαυρων» να γίνει το παιχνίδι μόνο με οπαδούς του «δικέφαλου του Βορρά».

Το γήπεδο άδειασε και ο αγώνας συνεχίστηκε απ' το 17'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x