Επικαιρότητα

Επεισοδιακή σύλληψη επίδοξου ληστή στο Χαλάνδρι

Πάνω σε αστυνομικό με πολιτικά που είχε πάει να ψωνίσει ατύχησε να πέσει ένοπλος άνδρας ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει σούπερ μάρκετ στο Χαλάνδρι, το μεσημέρι της Τρίτης.

Μούσκεμα … τα έκανε ένοπλος άνδρας, προσπαθώντας να ληστέψει σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος» επί της λεωφόρου Πεντέλης 94, στο Χαλάνδρι. Δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας, εναντίον του οποίου πυροβόλησε, αλλά στο τέλος συνελήφθη.

Ο δράστης, οπλισμένος με πιστόλι, επιχείρησε να ληστέψει το σούπερ μάρκετ, αλλά ένας πολίτης προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να συμπλακεί μαζί του.

Ο δράστης χτύπησε με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι τον πολίτη, τραυματίζοντάς τον και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Τον καταδίωξε, όμως, πελάτης αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο άνδρας πυροβόλησε μια φορά προς την πλευρά του αστυνομικού, ο οποίος, όμως, συνέχισε μέχρι που συνέλαβε τον δράστη, αφού προηγουμένως τον είχε αφοπλίσει.

Στη συνέχεια, τον παρέδωσε σε συναδέλφους του της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι έγκλειστος των φυλακών για ληστείες και ναρκωτικά, και είχε βγει έξω με ολιγοήμερη άδεια.

Ο αστυνομικός που συνέλαβε τον πιστολέρο ονομάζεται Νικόλαος Γαλάρης, είναι αρχιφύλακας και υπηρετεί στο ΑΤ Αμπελοκήπων, αλλά διαμένει στο Χαλάνδρι.

Μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία που κατέφθασαν για το ρεπορτάζ
είπε «δεν έκανα κάποια πράξη ηρωισμού, αλλά τη δουλειά μου για την οποία έχω εκπαιδευτεί...»!

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x