Επικαιρότητα

Επεισοδιακό «φρένο» από την αστυνομία στις «κόντρες» στο Γέρακα (video)

Ένας αστυνομικός τραυματίας - Περίπου 500 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στην Λ.Μαραθώνος για να παρακολουθήσουν αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων - Επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών

Επεισόδια σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 500 άτομα και διοργάνωναν αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων.



Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, όταν όμως οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν εκεί, οι συγκεντρωμένοι τους επιτέθηκαν πετώντας πέτρες και μπουκάλια. Κατόπιν, σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί τοποθέτησαν στο οδόστρωμα κάδους απορριμμάτων και άλλα αντικείμενα.

Από την επίθεση μάλιστα τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς πάντως να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Οι νεαροί συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε ρίψη χημικών για να τους εμποδίσει, όμως κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Στην περιοχή έγιναν 28 προσαγωγές και μία σύλληψη, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 57 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x