Αγγλία

Επεισόδιο Κόστα -Χέντερσον

Θερμό περιστατικό προκλήθηκε μεταξύ των Ντιέγκο Κόστα και Τζόρνταν Χέντερσον, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ-Τσέλσι για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

Έχοντας συγκρουστεί αρκετές φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά ο Ντιέγκο Κόστα και ο Τζόρνταν Χέντερσον, δεν έδωσαν τόπο στην οργή. Η κόντρα τους συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια του «Άνφιλντ»

Εμφανώς εκνευρισμένος ο μέσος των «Ρεντς» κινήθηκε προς στον πολιτογραφημένο Ισπανό φορ φωνάζοντας : «έλα εδώ άμα είσαι άντρας! Μην είσαι κότα». Η κατάσταση πήγε να εκτροχιαστεί, με τον επιθετικό της Τσέλσι να μην μένει άπραγος. Κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του Άγγλου μέσου, με την ένταση που δημιουργήθηκε να είναι μεγάλη. Οι δυο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν σπρωξίματα και εκατέρωθεν φτυσίματα, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να τους χωρίζουν.

Όμως οι αντεγκλήσεις δεν σταμάτησαν εκεί, με τον παίκτη της Λίβερπουλ καθώς τον απομάκρυναν από το σημείο να φωνάζει : «Θα τα πούμε την επομένη εβδομάδα!»

Έτσι αναμένεται με μεγάλη αγωνιά για ένα ακόμη επιπλέον λόγο ο επαναληπτικός ημιτελικός στο Στάμφορντ Μπριτζ που θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια Αντώνης Χαϊκάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x