Επικαιρότητα

Επεισόδιο με Βαρουφάκη και αγανακτισμένο επαγγελματία

Ο ιδιοκτήτης ενός μικρού γραφείου ταξιδίων κατηγόρησε τον ίδιο και την κυβέρνηση λέγοντας ότι τους γονάτισαν και ότι προσπαθούν να κλείσουν τα μαγαζιά τους

Μετά τη στροφή 180 μοιρών, που έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ψηφίζοντας θετικά στη χτεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, παρά τα όσα έλεγε τις προηγούμενες μέρες, σήμερα, πρωταγωνίστησε σε μια λεκτική διαμάχη με αγανακτισμένο επαγγελματία.

Ο «συμπρωταγωνιστής» του Βαρουφάκη, είναι -όπως ο ίδιος λέει- ιδιοκτήτης ενός μικρού γραφείου ταξιδίων, και εκφράζει το παράπονό του στον υπουργό, τον οποίο κατηγορεί πως προσπαθεί να κλείσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ απαντά «δεν μπορείτε», όταν ερωτάται για το αν μπορούν να δουλέψουν οι επιχειρηματίες με τα όσα διαδραματίζονται στην οικονομία τους τελευταίους πέντε μήνες.

Παρ' όλα αυτά αρνείται το γεγονός ότι εκείνος και οι υπόλοιποι της κυβέρνησης προσπαθούν να τους κλείσουν τα μαγαζιά, επικαλούμενος το γεγονός πως δεν ήταν εκείνος που έκοψε τη ρευστότητα προς τις ελληνικές τράπεζες.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x