Χάντμπολ

Επέμβαση για Γιαννόπουλο

Το απόγευμα της Πέμπτης μπήκε χειρουργείο ο Κώστας Γιαννόπουλος, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό του χέρι και να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο διεθνής δεξιός ίντερ της Κάεριενγκ είχε τραυματιστεί στον περυσινό τελικό του λουξεμβούργιου πρωταθλήματος, αλλά η συντηρητική αγωγή που ακολούθησε δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο Γιαννόπουλος είχε υποστεί μερική ρήξη υπερακανθίου στο αριστερό χέρι και έκανε αρθροσκόπηση σε νοσοκομείο της χώρας, οπότε θα αναγκαστεί να μείνει εκτός παρκέ για τους επόμενους έξι μήνες.

Πριν χειρουργηθεί, η ομάδα του έδειξε πόσο τον υπολογίζει και του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.

«Μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και αυτό μου "ανέβασε" την ψυχολογία. Η ομάδα με κάλυψε απόλυτα. Μάλιστα, έφερε και τον Γερμανό γιατρό Ζάιλ, που είναι ειδικός σε αυτές τις επεμβάσεις. Επειδή είναι το χέρι που σουτάρω, οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να είμαι 100% έτοιμος για αυτό και θα πάρει αρκετό χρόνο η αποθεραπεία μου», τόνισε αρχικά ο 24χρονος.

"Είναι κάτι που με στεναχωρεί ιδιαίτερα, θα ήθελα πολύ να σταθώ στο πλευρό των συμπαικτών μου στην Εθνική ομάδα", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x