Παράξενα

Επέμβαση ζωής για τον πιο βαρύ άνθρωπο του κόσμου (pics

Ζυγίζει 435 κιλά, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και χρειάστηκαν επτά άνθρωποι κι ένα ειδικά διαμορφωμένο φορείο για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε κρίσιμη επέμβαση.

Ο Αντρές Μορένο είναι ο πιο βαρύς άνθρωπος του κόσμου. Στα 37 του, ο άνδρας από τη Γουαδαλαχάρα, ζυγίζει 435 κιλά και το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα υγείας, τα περισσότερα από τα οποία απέρρεαν από τα πολλά περιττά κιλά του.

inner

Πλέον θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για μια καλύτερης ποιότητας ζωή. Χρειάστηκαν επτά άνδρες και ένα ειδικά διαμορφωμένο φορείο για να μεταφερθεί έξω από το σπίτι του και σε νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση για τη μείωση του βάρους του.

inner

Οι γιατροί θα προχωρήσουν στην αφαίρεση του 70% του στομαχιού του, αλλά έχουν επισημάνει τους κινδύνους που υπάρχουν αφού δεν έχουν κάνει ποτέ μια τέτοια εγχείριση σε άνθρωπο τόσο πολλών κιλών. «Θέλω να έχω μια δεύτερη ευκαιρία για μια κανονική ζωή, με ένα κανονικό σώμα», δήλωσε ο Μορένο, που στα 10 του ζύγιζε ήδη 120 κιλά.

inner

Τον «τίτλο» του πιο υπέρβαρου ανθρώπου στον κόσμο κατείχε μέχρι πέρσι ένας άλλος Μεξικανός, ο Μανουέλ Ουρίμπε, που είχε φτάσει να ζυγίζει 560 κιλά. Υποβλήθηκε σε επέμβαση, βελτίωση την ποιότητα ζωής του, αλλά πέρσι απεβίωσε στα 48 του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x