Stoiximan Super League

Επενδύει στο μέλλον

Τη φανέλα του Εργοτέλη θα φοράει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο 18χρονος φορ, Μιχάλης Κουιρουκίδης, όπως έκανε γνωστό η κρητική ΠΑΕ, μέσω ανακοίνωσή της.

Παίκτης του Εργοτέλη μέχρι και το καλοκαίρι 2018 θα είναι ο Μιχάλης Κουιρουκίδης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ την Πέμπτη (18/7).

Ο 18χρονος επιθετικός την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν με τη φανέλα Νέων της Γλυφάδας, όμως παρά το γεγονός πως δεν είχε την απαραίτητη εμπειρία κατάφερε με το ταλέντο του να πείσει τον τεχνικό του συλλόγου, Γιάννη Πετράκη, με αποτέλεσμα εκείνος να εισηγηθεί την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Κουιρουκίδη για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 18χρονος (18/01/1995) επιθετικός την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Α.Ο. Γλυφάδας και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι άνθρωποι του Εργοτέλη μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω και παράλληλα να βελτιωθώ. Η ομάδα είναι μια οικογένεια και είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x