Mini Football

Έπεσε μαχόμενη (video)

Η Ελληνική ομάδα minifootball "πλήρωσε" τη στιγμιαία αδράνεια της στο β' μέρος και ηττήθηκε 4-0 από την Γερμανία, γεγονός που σήμανε τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του mini EURO 2014.

Προσπάθησε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Η ελληνική ομάδα minifootball ήταν αρχικά άτυχη απέναντι στην Γερμανία, αφού είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος του αγώνα για τη φάση των "16", αλλά το γκολ που δέχτηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους από τον Ταμ έπαιξε σημαντικό ρόλο. Μέχρι τότε, η Ελληνική εστία δεν είχε απειληθεί.

Το εις βάρος της σκορ ανάγκασε τους Έλληνες παίκτες να ανοιχτούν, με αποτέλεσμα το καίριο διάστημα του δευτέρου μέρους, ανάμεσα στο 24ο και στο 30ό λεπτό να φέρει κενά και ολιγορία στην αμυντική γραμμη. Αποτέλεσμα αυτών ήταν οι Γερμανοί να σκοράρουν με τον Έβερς (24' και τον Τσάρμι (27', 30') και να πάρουν τελικά τη νίκη-πρόκριση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη των Δημήτρη Λεβέντη και του Σωκράτη Ντούβλη μετά την ήττα της Ελληνικής Ομάδας από την τριταθλήτρια Γερμανία, στη φάση των 16 στο miniEURO 2014 του Μαυροβουνίου.



ΕΛΛΑΔΑ (Γκαϊφύλλιας): Χατζημηνάς, Ξανθός, Καραβίδας, Αντζούρης, Γκιάτης, Λεβέντης, Ντούβλης, Νικολάου, Παπαδόπουλος, Συμσπύρης, Ανδρεόπουλος, Λευκαρίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x