Πόλο

Έπεσε μαχόμενος ο Ολυμπιακός

Εξαιτίας των λαθών στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός έχασε από την Εγκερ με 9-10 στην Ουγγαρία για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών.

Ο Ολυμπιακός έχασε με 9-10 από την Εγκερ στην Ουγγαρία, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών και γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στη φετινή διοργάνωση, μένοντας στους τέσσερις βαθμούς και χάνοντας λίγο έδαφος στην προσπάθεια για πρόκριση στο final 6, διατηρώντας, βέβαια, τις ελπίδες του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν με τρία γκολ σταθερά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως μείωσαν σε 10-9 με τον Μουρίκη στο 30’, είχαν δοκάρι ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη, όμως έκαναν λάθη στις δυο τελευταίες επιθέσεις τους και δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.


Τα οκτάλεπτα: 4-3, 7-5, 10-7, 10-9

ΕΓΚΕΡ: Μίτροβιτς, Ανγκιαλ, Μπίρος 1, Τσούκοβιτς 1, Χοσνιάνζκι 3, Λόριντς, Τσουκ, Σζίβος, Ερντελι 1, Βαπένσκι 1, Μπέντο 2, Χαράι 1, Κσόμα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος, Φουντούλης 5, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Γούνας 1, Γαλανίδης


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως: «Δεν ήταν αρκετή η αντίδρασή μας στο τέταρτο οκτάλεπτο, ήμασταν πίσω στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με 2-3 γκολ. Τελικά, δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μας έδινε το αβαντάζ για την συνέχεια. Μετά από αυτό το παιχνίδι, εξακολουθούμε στα τρία επόμενα παιχνίδια (Μπαρτσελονέτα εντός – εκτός και Έγκερ εντός) να θέλουμε μόνο θετικά αποτελέσματα για να παραμείνουμε σε "τροχιά" πρόκρισης».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x