Τένις

«Έπεσε» με το κεφάλι ψηλά η Σάκκαρη

Στο εμπόδιο της πανίσχυρης Τζοάνα Κόντα σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε 2-0 σετ (6-4, 6-1) στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Το πάλεψε, αλλά λύγισε μπροστά στην ισχυρή Τζοάνα Κόντα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon με ήττα 2-0 σετ (6-4, 6-1).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο101) είχε κάνει ήδη την υπέρβαση και έψαχνε το… θαύμα κόντρα στην «γηπεδούχο» Βρετανή, Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Εμφανώς τρακαρισμένη, η Σάκκαρη δεν ξεπέρασε γρήγορα την αρχική νευρικότητα. Η πιο έμπειρη Κόντα προηγήθηκε 3-1, με την Ελληνίδα να μειώνει σε 5-4, χωρίς, όμως, να καταφέρνει να την σταματήσει από την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Η Βρετανή ξεκίνησε με μπρέικ στο σερβίς της Σάκκαρη και το δεύτερο σετ. Η 21χρονη απελευθερώθηκε από κει και πέρα και, παρά την ήττα, έδειξε εντυπωσιακά στοιχεία στο παιχνίδι της, αλλά και ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ισχυρούς αντιπάλους.

Η Κόντα, από τη μεριά της, προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά (Νο21).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x