Πόλο

Επέστρεψε Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Γενηδουνιάς

Μια ακόμα σημαντική κίνηση έκανε το πόλο του Ολυμπιακού, εντάσσοντας στο ρόστερ τον διεθνή -και κορυφαίο του Κολεγιακού πρωταθλήματος για το 2014- Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, που επιστρέφει απ’ τις ΗΠΑ.

Συνεχίζει τις δυνατές μεταγραφές ο Ολυμπιακός, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά.

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας απ’ το εγχώριο πρωτάθλημα, όταν σπούδαζε και αγωνιζόταν στις ΗΠΑ, ο 22χρονος διεθνής περιφερειακός επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη της ομάδας που πάντα ήθελε να αγωνιστεί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις δηλώσεις του.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον πολίστα Κωνσταντίνο Γενηδουνιά. Ο 22χρονος διεθνής περιφερειακός αγωνιζόταν τα τελευταία 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Ν. Καλιφόρνιας USC και λάμβανε μέρος στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα των Η.Π.Α. ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Π. Φάληρο. Το 2014 ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού (www.osfp.gr), ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στην οποία όλοι θέλουν να αγωνίζονται. Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από την Ελλάδα κατέληξα στην ομάδα που ήθελα πάντοτε να παίξω
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x