Στίβος

Επέστρεψε με όρεξη…

Ο Αντώνης Μάστορας πραγματοποίησε τη φετινή του προετοιμασία στα Κανάρια Νησιά, όπου ο Γιώργος Πομάσκι έχει γυμνάσει μερικά από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου.

Ο Μάστορας, μετά από 20ήμερη δουλειά και προπόνηση, επέστρεψε στην Ελλάδα ικανοποιημένος και έτοιμος να ξεκινήσει ξανά τους αγώνες.

«Η εμπειρία ήταν πολύ καλή. Δεν είναι ότι πας σε ένα παράδεισο, ωστόσο είναι ένα προπονητικό κέντρο που σου προσφέρει τα πάντα και στο οποίο μπορείς να κάνεις προπόνηση σε υψηλές θερμοκρασίες», τόνισε αρχικά ο πρωταθλητής του ύψους, συμπληρώνοντας πως:

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Βγήκαν πολύ καλά πράγματα στην τεχνική, τα οποία θα φανούν στους καλοκαιρινούς αγώνες.
Το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο είχε αρκετούς αθλητές από όλο τον κόσμο».

Μάστορας και Πομάσκι, παράλληλα με την προπόνηση, καταστρώνουν και τα αγωνιστικά τους πλάνα. Ο πρώτος αγώνας του αθλητή στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει την 1η Ιουνίου στα «Χανιά 2014», ωστόσο ο πρώτος της σεζόν είναι πιθανό να γίνει εκτός συνόρων.

«Αυτή τη στιγμή περιμένω απαντήσεις από τρεις με τέσσερις αγώνες στο εξωτερικό. Είναι πιθανό να ξεκινήσω στις 24 Μαΐου στην Αυστρία. Στον προγραμματισμό μου, υπάρχει το Χένγκελο (8/6), αλλά και η Οστράβα στις 17 Ιουνίου. Όλα αυτά, όμως, θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα», τόνισε ο Μάστορας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x