Stoiximan Super League

Επέστρεψε ο Μακ

Υποψηφιότητα για να αγωνιστεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την δεύτερη της βαθμολογίας, Βέροιας θέτει ο Ρόμπερτ Μακ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ανεβαίνει ο Τζαβέλλας.

Στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη είναι και πάλι ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος εξτρέμ, που έλειψε από την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα για το Europa League, λόγω τραυματισμού, πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου που έγινε στην Τούμπα, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Ο πρωτοπόρος της Super League θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (26/10, 17:15) την Βέροια, που είναι έναν πόντο πίσω του και εκτός της αποστολής που θα ανακοινωθεί ανήμερα του ματς (το κάνει κάθε φορά ο Αναστασιάδης) θα είναι οι Τζαβέλλας, Σκόνδρας.

Ο πρώτος ανεβάζει ρυθμούς για να φθάσει σύντομα στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας και ο 24χρονος δεξιός μπακ υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τους «βιόλα» και θα λείψει για 3-4 εβδομάδες.

Στις 11:30 το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Δικεφάλου θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Μακεδονία Palace.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x