Επικαιρότητα

«Έπιασαν» επιβάτη του ΚΤΕΛ Θήβας με μεθαδόνη και ηρωίνη

Σε έρευνα στο σπίτι του στα Καμένα Βούρλα οι αστυνομικοί εντόπισαν μίνι χασισοφυτεία

Ένας τυπικός έλεγχος που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών στους επιβάτες ενός λεωφορείου του Κ.Τ.Ε.Λ. που έκανε προσωρινή στάση σε μια περιοχή της Θήβας, οδήγησε στη σύλληψη ενός 49χρονου Έλληνα που είχε μαζί του τρία φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη βάρους 192 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης.

Για τη σύλληψή του ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι ανέλαβαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι του δράστη στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας.

Εκεί βρήκαν μια μίνι φυτεία από τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 ως 2,60 μέτρων που καλλιεργούσε στην αυλή, ένα τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης σε φάση αποξήρανσης, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 272 γραμμαρίων, αλλά και ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και κρατείται για να απολογηθεί στον ανακριτή.

*** Ατομικές χασισοφυτείες διατηρούσαν στις ιδιοκτησίες τους δύο Έλληνες που κατοικούν σε διαφορετικές τοπικές κοινότητες του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας βρήκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 και 1,70 μέτρου στην αγροικία ενός 60χρονου και άλλα τρία δενδρύλλια ύψους 0,50 εκατοστών ως 1,50 μέτρου στο αγρόκτημα ενός 68χρονου. Και οι δυο συνελήφθησαν και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x