Πόλο

«Έπιασε» κορυφή η Εθνική πόλο γυναικών

Ανώτερη κατά διαστήματα, η Εθνική πόλο γυναικών νίκησε τη Ρωσία 8-7 στον Πειραιά στην τρίτη αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου του World League και βρέθηκε στην κορυφή του γκρουπ.

Η Εθνική πόλο γυναικών νίκησε 8-7 τη Ρωσία στο "Πέτρος Καπααγέροφ" στο μεγάλο ματς της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου προκριματικού ομίλου του World League και βρέθηκε στην κορυφή του γκρουπ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πως είναι ικανή για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε με ένα γκολ τα δύο πρώτα οκτάλεπτα, ισοφαρίστηκε στην τρίτη περίοδο, όμως στην τέταρτη εκμεταλλεύτηκε την παίκτρια παραπάνω και κατάφερε να επικρατήσει, αποκτώντας ένα +2 στο τέλος.


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 2-3, 2-1

Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Διαμαντοπούλου Β., Αβραμίδου, Ασημάκη, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου Χρ.

Ρωσία (Αλεξάντρ Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Γκλίζινα 1, Προκοφίεβα 1, Καρίμοβα 1, Μπορίσοβα, Κραβτσένκο 1, Σερζάντοβα, Σιμάνοβιτς 1, Τιμοφέεβα 1, Ρίζκοβα, Ιβάνοβα 1, Πιροζένκο, Καρνάουκ


Η Βαθμολογία:
Ελλάδα 4 (2) 13-14
....................................
Ρωσία 3 (2) 22-20
Ολλανδία 2 (2) 19-20



Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς, τόνισε πως: «Εμείς αυτό που προσπαθούμε συνεχώς είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Σήμερα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών. Ήμασταν καλοί και αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε καλή απόδοση στο δημιουργικό κομμάτι. Στο εκτελεστικό, είχαμε κάποια προβλήματα. Σε γενικές γραμμές, ήμασταν βελτιωμένοι.

Ο βασικός στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Εμείς, σε αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να δοκιμάζουμε σχήματα και πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Αν έρχονται και καλά αποτελέσματα μέσα από αυτές τις δοκιμές, θα είμαστε ακόμη πιο πιο χαρούμενοι, όπως σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x