Βόλεϊ

«Έπιασε» τετράδα ο Άρης

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Α1 βόλεϊ γυναικών βρέθηκε προσωρινά ο Άρης, επικρατώντας 3-1 σετ του Μαρκόπουλου στα ανατολικά προάστια για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Άρης νίκησε 3-1 σετ στο Μαρκόπουλο την τοπική ομάδα στο ματς που "άνοιξε την αυλαία" της 21ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών και βρέθηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση, μαζί με τον ΑΟ Θήρας, που έχει ένα ματς λιγότερο και αφήνοντας στις μεσαίες θέσεις τους γηπεδούχους.

Αμφότερες οι ομάδες ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, κάτι που φανερώνεται και από τα «γεμάτα» σετ που παίχτηκαν.

Γιάννης Νικολάκης: «Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν χαμένο, αλλά σημαντικό κέρδος είναι οι μικρές που παίρνουν εμπειρίες και το ζητούμενο όταν χάνεις αυτά τα σετ στο τέλος, είναι το θέμα της εμπειρίας. Αν έχει υπομονή η ομάδα του Μαρκόπουλου, γενικά αυτό κάνει μόνο καλό».

Δημήτρης Σολκίδης: «Ένα παιχνίδι με όχι ισχυρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με πολύ ένταση. Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη η κάθε μία για δικούς της λόγους. Κατά διαστήματα, έγινε ένα καλό παιχνίδι. "Περάσαμε" από μία έδρα που δεν έχουμε περάσει ξανά, δύσκολη έδρα.

Θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν με καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, σεβόμενοι και ανταποκρινόμενοι στο όνομα της ομάδας και της ιστορίας της».


Τα σετ: 18-25, 29-27, 23-25, 24-26

Α.Ο Μαρκoπούλου (Νικολάκης): Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Φακοπουλίδου, Διάλλα, Νικολογιάννη, Ιακωβίδου –λ / Καρακάση, Πατεράκη, Τουλγαρίδου

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωσταντινίδου, Καετάνο, Κις, Καραφουλίδου, Κελεσίδου –λ/ Πήττα, Γουγούση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x