F1

«Έπιασε» τον Σουμάχερ ο Χάμιλτον!

Ήταν θέμα χρόνου. Με έναν εκπληκτικό γύρο στο Σπα του Βελγίου, ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την 68η pole position της καριέρας του και έγραψε ιστορία, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ!

Συγκλονιστικός και… ιστορικός, πλέον, Λιούις Χάμιλτον!

Έπειτα από έναν εκπληκτικό γύρο στο Σπα του Βελγίου, ο Βρετανός πιλότος κατέκτησε, στο 200ό Grand Prix της καριέρας του, την 68η pole position, με την οποία και ισοφάρισε το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ!

Δεύτερος, δίπλα από τον 32χρονο οδηγό της Mercedes, θα ξεκινήσει στον αυριανό (27/8, στις 15:00) αγώνα ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος, θυμίζουμε, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ferrari ως τα τέλη του 2020. Η διαφορά των δύο, πάντως, δεν ήταν μεγάλη, καθώς ο Χάμιλτον έκανε 1:42,553 και ο Γερμανός 1:42,795!

Από εκεί και πέρα, τρίτος ήταν ο Μπότας και τέταρτος ο Ραϊκόνεν, που μάλλον απογοήτευσε, καθώς το Σπα είναι η αγαπημένη πίστα του Φινλανδού, μετρώντας εκεί τέσσερις νίκες.

Tη δεκάδα συμπληρώνουν Φερστάπεν και Ρικιάρντο με Red Bull, ο Χούλκενμπεργκ με Renault, οι Πέρεζ και Οκόν με Force India και ο Πάλμερ με Renault, που είχε πρόβλημα με σπασμένο σαζμάν στο Q3.

Eνδέκατος ο εκνευρισμένος Φερνάντο Αλόνσο, που δεν προκρίθηκε στο Q3, λόγω σπασμένου κινητήρα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x