Ισπανία

Επιβεβαιώνεται ο Πέρεθ για Μπέιλ

Τα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ πως η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ ήταν συμφέρουσα για τη Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται να επιβεβαιώσει ο Βρετανικός Τύπος, ο οποίος αποκαλύπτει πρόταση της Γιουνάιτεντ.

Εντύπωση προκάλεσε στον φίλους του ποδοσφαίρου η δήλωση του Φλορεντίνο Πέρεθ πως η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ ήταν σχετικά φθηνή για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σήμερα, όμως, δύο από τις μεγαλύτερες βρετανικές εφημερίδες αποκαλύπτουν για ποιον λόγο ήταν «φθηνός» ο Ουαλός εξτρέμ για τον ισπανικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η «Sun» και η «Mirror» υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε ένα ποσό μεταξύ των 118 και 142 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους, όμως ο διεθνής άσος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει σε άλλη πόλη της Μεγάλης Βρετανίας.

inner

Άλλωστε, χθες ο πρόεδρος των «μερένχες» (Πέρεθ) υπογράμμισε πως ο Μπέιλ ήταν από μικρός οπαδός της Ρεάλ και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

inner

Επίσης, η «βασίλισσα» κατάφερε να αποκτήσει τον 25χρονο παίκτη, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της που θέλει να αγοράσει πάντα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x