Πόλο

Επιβίωσε στο «θρίλερ» με Απόλλωνα και πήγε τελικούς η Βουλιαγμένη

Έστω και με δραματικό τρόπο, η Βουλιαγμένη επικράτησε 8-7 του Απόλλωνα Σμύρνης στον Λαιμό και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η Βουλιαγμένη νίκησε σε ματς «θρίλερ» τον Απόλλωνα Σμύρνης 8-7 στον Λαιμό στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό της Α1 πόλο ανδρών και με 2-1 νίκες στη σειρά πήρε την πρόκριση ξανά για τους τελικούς, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Απόλλων έχασε την τελευταία επίθεση για να στείλει το ματς στην παράταση, σε ένα τέταρτο οκτάλεπτο που δεν σημειώθηκε κανένα γκολ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Πλέον, ο Απόλλων θα διεκδικήσει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό.

Ο ΝΟΒ κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, 5-3 και 8-4 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου με την καλή της άμυνα και τον πλουραλισμό στην επίθεση. Οι Απολλωνιστές βρήκαν τις λύσεις και μείωσαν σε 8-7, αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν άλλαξε κάτι.


Οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 3-4, 0-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x