Η εξαιρετική παρουσία της στο καμπ επιλογών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης την περασμένη βδομάδα στο Λουξεμβούργο είχε το καλύτερο αντίκρισμα. Η 12χρονη αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας επιλέχθηκε από την αρμόδια επιτροπή της E.T.T.U. για το World Hopes Week & Challenge 2019 της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος, το προπονητικό ετήσιο καμπ, στο οποίο παίρνουν μέρος επίλεκτες παγκορασίδες και επίλεκτοι παμπαίδες απ’ όλον τον κόσμο.

Από τη συγκέντρωση προετοιμασίας στο δουκάτο θα επιλέγονταν τρία αγόρια και τρία κορίτσια και η Γκαϊντατζή ήταν δεύτερη στη σειρά. Μέτρησε καθοριστικά το ότι πήρε την τρίτη θέση στο εσωτερικό τουρνουά, αλλά η συνολική αξιολόγηση των ξένων προπονητών την πήγε ακόμα ψηλότερα. Επιπλέον, επιλέχθηκε για το τελικό Eurotalents Selection Camp της E.T.T.U., το οποίο γίνεται, επίσης, μέσα στη χρονιά και συγκεντρώνει κορυφαία ονόματα της ηπείρου από τη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία.

Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσίευσε η ιστοσελίδα της E.T.T.U. (ettu.org). Η Γκαϊντατζή εμφανίζεται ως δεύτερη στις επιλογές με 155 πόντους. Πρώτη είναι η Ρουμάνα Μέι Ρόζου-Μπιάνκα με 156 και πόντους και την προνομιούχο τριάδα συμπληρώνει η Ισπανίδα Μαρία Μπερχόζα με 154 πόντους.

Πρώτη αναπληρωματική είναι η Λουξεμβούργια Ενίσα Σανίκοβιτς με 147 πόντους. Την ομάδα αξιολόγησης αποτέλεσαν οι προπονητές Τσεν Μπιν από την Κίνα, Λιου Τζια Γι από τη Σιγκαπούρη, Τσενγκ Σια από το Λουξεμβούργο, Μάρτιν Όστερμαν από το Λουξεμβούργο και ο Κροάτης Νέβεν Τσέγκναρ, που είναι και διευθυντής στο τμήμα ανάπτυξης της E.T.T.U.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ