Νέα μοντέλα

Επίδειξη δυνατοτήτων το νέο Hyundai Genesis

Το νέο Genesis είναι ένα πολυτελές, υψηλής τεχνολογίας premium τετράθυρο που καταδεικνύει τις δυνατότητες της Hyundai σε τεχνολογία, στυλ, άνεση και οδηγικής απόλαυσης.

Περιορισμένος αριθμός του νέου Genesis θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη, παρέχοντας σε επιλεγμένο αριθμό πελατών ένα εξαιρετικά ικανό και πολυτελώς εξοπλισμένο σεντάν με κορυφαία επίπεδα άνεσης.

Το νέο Genesis διατίθεται σε μία μοναδική έκδοση υψηλών προδιαγραφών, τροφοδοτείται από ένα ισχυρό 3.8 lt V6 GDI κινητήρα, αποδίδει άφθονη ισχύ και ροπή σε ένα ευρύ φάσμα των στροφών του κινητήρα και συνδυάζεται αρμονικά με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η οδηγική απόλαυση και ασφάλεια του οχήματος διασφαλίζεται από το νέο, in-house κατασκευασμένο σύστημα «HTRAC all-wheel drive», σοφιστικέ πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και κατανομή βάρους 50/50 εμπρός – πίσω.

Στο εσωτερικό του οχήματος παρέχονται υψηλά επίπεδα ευρυχωρίας και άνεσης που δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε όχημα της Hyundai στην Ευρώπη. Έχουν χρησιμοποιεί εξαιρετικά υλικά για να προσφέρει μια πολυτελή ατμόσφαιρα, που υποστηρίζεται από προηγμένη αρχιτεκτονική ανωτέρω επιπέδου κάτω από όλες τις συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x