Επικαιρότητα

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Πολάκη και το tweet Καμμένου

Αντιδράσεις δημιουργήθηκαν μετά τις αναφορές του Παύλου Πολάκη σε φυλακίσεις και καταδίκες, οι οποίες εάν γίνουν, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές.

Αντιδράσεις δημιουργήθηκαν μετά τις αναφορές του Παύλου Πολάκη σε φυλακίσεις και καταδίκες, οι οποίες εάν γίνουν, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές.

Ο κ. Πολάκης πήρε το λόγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπου σημείωσε ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές εάν βάλουμε κάποιους φυλακή» συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Πάνος Καμμένος, στο Twitter, όπου συνομιλώντας με χρήστη είπε σχετικά:

«Θα πάνε όλοι μέσα αλλά να αναρωτιέσαι και για κάποιους δικούς μας που μου επιτίθενται χωρίς λόγο. Έχω αποδείξει ότι αντέχω πιέσεις αλλά τα φίλια πυρά με πληγώνουν πιο πολύ. Μην ανησυχείς έρχεται η Νέμεσις ...»




Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε μέσω πηγών της, σχολιάζοντας σχετικά:

«Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Ορμπαν στην ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο Πολάκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Κίνημα Αλλαγής που έκανε λόγο για πανικό της κυβέρνησης και απόπειρα κατασκευής ενόχων.

«Πανικόβλητοι μπροστά στην επερχόμενη καταδίκη τους από τον ελληνικό λαό, οι κολλητοί Υπουργοί του κ. Τσίπρα φθάνουν στο κατάντημα να κατασκευάζουν ενόχους και να κατηγορούν την δικαιοσύνη γιατί δεν τους κάνει τα χατίρια. Τζάμπα παιδεύονται, τίποτα δεν τους σώζει» ανέφερε χαρακτηριστικά το γραφείο τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Στα όσα ειπώθηκαν τόσο από τον κ. Πολάκη όσ οκαι στο Twitter από τον κ. Καμμένο αναφέρθηκε και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονoς ο οποίος έγραψε στο Twitter «στο «σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δικαίου» που εξήγγειλε χθες ο @atsipras οι υπουργοί παίρνουν «πραγματική εξουσία» δίνοντας οδηγίες στους δικαστές για τη φυλάκιση των πολιτικών τους αντιπάλων και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση. Δοξάστε τους».




Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προτίμησε να σχολιάσει, γράφοντας μεταξύ άλλων πως γελά καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος:




Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x