Επικαιρότητα

Γονείς Άλκη Καμπανού: «Μεγάλη δικαίωση για την οικογένεια μας, αλλά το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω»

Οι γονείς του αδικοχαμένου, Άλκη Καμπανού, μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας για τους 12 κατηγορούμενους.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των τιμωριών στους 12 εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, οι γονείς του αδικοχαμένου νέου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η μητέρα του αδικοχαμένου 'Αλκη, Μελίνα Κακουλίδου, έκανε λόγο για δίκαιη απόφαση που όμως δεν φέρνει το παιδί της πίσω στη ζωή. «Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι μία μεγάλη δικαίωση για την οικογένεια μας, αλλά το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω», είπε αρχικά και στη συνέχεια ο πατέρας του 19χρονου, Αριστείδης Καμπανός, ευχαρίστησε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά του και τόνισε ότι με την απόφαση του δικαστηρίου επήλθε δικαιοσύνη

«Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του 'Αλκη. Επιθυμούσαμε δικαιοσύνη. Υπήρξε έγκλημα και υπήρχε τιμωρία. Η ποινή δεν είναι εξοντωτική, ήταν μέσα στα πλαίσια του ειδεχθούς εγκλήματος σε βάρος του παιδιού μου», είπε ο κ. Καμπανός, ενώ σε ερώτηση για την πιο δύσκολη στιγμή της δίκης, απάντησε: «Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο δικαστήριο, κυρίως κατά τη διάρκεια των καταθέσεων των ιατροδικαστών και προσπαθούσα να συγκρατήσω την ψυχραιμία και την ηρεμία μου. Καταφέραμε και αντέξαμε και νομίζω ότι επήλθε δικαίωση με την απόφαση του δικαστηρίου», ήταν τα λόγια Αριστείδη Καμπανού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x