Επικαιρότητα

Ανήλικοι λήστεψαν ανήλικους που φορούσαν φανέλες Ατρόμητου: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα 11-15 ετών

Η ληστεία είχε οπαδικά κίνητρα καθώς οι δράστες επιτέθηκαν σε ανήλικους που βρίσκονταν μέσα σε κατάστημα αναγκάζοντάς τους να βγάλουν τις μπλούζες με διακριτικά του Ατρομήτου.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με πρωταγωνιστές ανήλικους που καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο.

Στον Κολωνό συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι ηλικίας από 11-15 ετών ύστερα από ληστεία με οπαδικά κίνητρα.

Συγκεκριμένα οι ανήλικοι εισέβαλαν σε κατάστημα όπου βρισκόταν ήδη άλλη ομάδα ανηλίκων και αφού τους ανάγκασαν να βγάλουν και να σκίσουν τις φανέλες με διακριτικά ομάδας που φορούσαν, έψαξαν τα τσαντάκια τους και αφαίρεσαν χρήματα και μια κουκούλα full face, ασκώντας παράλληλα σε βάρος ενός εξ αυτών σωματική βία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν έξω από το κατάστημα δύο από τους ανήλικους δράστες. Στην κατοχή του ενός, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ το οποίο είχαν αφαιρέσει από ανήλικο.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψαν τα στοιχεία δύο ακόμα ανήλικων δραστών, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί σε περιοχή της Αθήνας και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 4,40 ευρώ, το οποίο ομοίως είχαν αφαιρέσει κατά τη στιγμή της επίθεσης από άλλον ανήλικο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθησαν επιπλέον οι γονείς των κατηγορούμενων - 3 μητέρες και ένας πατέρας- για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x