Επικαιρότητα

Βαριά «καμπάνα» σε Τούρκους ναυτικούς του Ελ. Βενιζέλος – Έσπασαν την καραντίνα

Βρέθηκαν να κυκλοφορούν έξω από το ξενοδοχείο της παραλιακής στο οποίο βρίσκονταν σε καραντίνα. Θα πληρώσουν 5.000 ευρώ πρόστιμο ο καθένας.

Ακριβά θα πληρώσουν την ανευθυνότητά τους να σπάσουν την υποχρεωτική καραντίνα των 14ων ημερών, δυο Τούρκοι ναυτικοί του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος.


Βρέθηκαν να κυκλοφορούν έξω από το ξενοδοχείο της παραλιακής όπου είχαν τεθεί σε καραντίνα με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι η καραντίνα λήγει το ερχόμενο Σάββατο.

Οι επιβαίνοντες στο Ελευθέριος Βενιζέλος που δεν έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, παραμένουν σε καραντίνα σε ξενοδοχεία, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο και στη συνέχεια προβλέπεται να γίνει ο επαναπατρισμός τους.

Το πλοίο, είχε μισθωθεί στην Τουρκία και απέπλευσε από τον Πειραιά στις 7 Μαρτίου, με πλήρωμα Έλληνες ναυτικούς για το Τσεσμέ, απ' όπου παρέλαβε περίπου 350 ναυτεργάτες και απέπλευσε δύο μέρες αργότερα, στις 9 Μαρτίου, με προορισμό το ισπανικό λιμάνι Καντίθ, κοντά στη Σεβίλλη. Οι ναυτεργάτες μετέβαιναν εκεί για εργασίες ανακατασκευής κρουαζιερόπλοιου.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x