Επικαιρότητα

Βασικές ελλείψεις στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Φοιτητής του Πολυτεχνείου τραυματίστηκε όταν έσπασε ο ιμάντας ενός ανελκυστήρα στην κεντρική βιβλιοθήκη, ενώ υπάρχει διακοπή στην παροχή νερού σε όλα τα ενεργά σημεία του Κτιρίου Αντοχής Υλικών.

Τα προβλήματα με την υπολειτουργία βασικών δομών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο δε σταματούν, καθώς σήμερα το μεσημέρι (28/5) δύο ακόμη συμβάντα-έκπληξη ήρθαν να προστεθεί στα προηγούμενα.

Είναι γνωστό πως οι ανελκυστήρες υπολειτουργούν στο εν λόγω Πολυτεχνείο, καθώς κατά καιρούς τίθενται εκτός λειτουργίας για μεγάλο διάστημα. Σήμερα η κατάσταση χειροτέρεψε εκ νέου καθώς στην κεντρική βιβλιοθήκη του Πολυτεχνείου, έσπασε ο ιμάντας του ανελκυστήρα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός φοιτητή που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μέσα σε αυτόν. Ο εν λόγω φοιτητής σύντομα απεγκλωβίστηκε, ωστόσο λόγω του περιστατικού αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πόνους στη μέση του.

Ακόμη, από το πρωί διαπιστώθηκε πως στο Κτίριο Αντοχής Υλικών του Πολυτεχνείου έχει διακοπεί η παροχή νερού σε όλα τα ενεργά σημεία του κτιρίου. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x