Επικαιρότητα

Δημοσιογράφοι απέναντι στο εμπάργκο: ΣΚΑΪ, ΕΡΤ και ΑΝΤ1 μαζί

Την συμπαράσταση τους για την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον ΣΚΑΙ εξέφρασαν οι δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1.

Την συμπαράσταση τους για την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον ΣΚΑΙ εξέφρασαν οι δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1 με παράλληλες συνδέσεις στο πρόγραμμα τους.

Ιδιαίτερα, σε ταυτόχρονη ζωντανή σύνδεση με την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου που μετέδιδαν το γεγονός για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, μετείχαν και ρεπόρτερ της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1 αντίστοιχα που βρέθηκαν στον σημείο, προκειμένου να καλύψουν την είδηση .

Την συμπαράσταση των εργαζομένων της ΕΡΤ μετέφερε ο απεσταλμένος ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης, τονίζοντας πως όλοι στην ΕΡΤ δηλώνουν απέναντι από το περιστατικό.

Ιδιαίτερα, με αφορμή το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε η ανάγκη σύμπνοιας των ελληνικών ΜΜΕ με γνώμονα τις αξίες της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης που θα πρέπει να ισχυροποιεί συνολικά όλους τους εργαζόμενους στα Μέσα.

Παράλληλα, υπογραμμίστηκε το ότι η σημερινή εξέλιξη θα πρέπει να αποτελέσει την αφορμή άρσης εμπάργκου προς τον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και παύσης του νοσηρού κλίματος αντιπαράθεσης και πόλωσης μεταξύ ΜΜΕ και πολιτικού κόσμου.

Για τρομοκρατικό χτύπημα στην Δημοσιογραφία και στην ενημέρωση έκανε λόγο ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που βρισκόταν στο σημείο, για λογαριασμό της Εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα.

Την συμπαράσταση του σταθμού εξέφρασε ζωντανά κατά την διάρκεια της μετάδοσης ο παρουσιαστής της Εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης.

O Γιώργος Παπαδάκης, καταδίκασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ και της ΝΔ στην ΕΡΤ λέγοντας ότι αυτό πλήττει την ελευθεροτυπία.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά σήμερα «είμαστε όλοι ΣΚΑΙ» ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει πως οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σήμερα τον ΣΚΑΙ σε ό’,τι χρειαστεί προκειμένου να μπορέσει να μεταδώσει απρόσκοπτα το πρόγραμμα του.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x