Επικαιρότητα

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: «Κλειδί» στην υπόθεση ο 15χρονος γιος

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες της κυπριακής αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του ζευγαριού-«Κλειδί» στην υπόθεση ο 15χρονος γιος.

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες της κυπριακής αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου 59 ετών που διαπράχθηκε την Πέμπτη τα ξημερώματα στο σπίι τους στο Στρόβολο. Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, το Σάββατο το απόγευμα θα διενεργήσει αυτοψία στη σκηνή η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, την οποία έχουν καλέσει στην Κύπρο οι αρχές για να βοηθήσει στην διερεύνηση και εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Κλειδί στην υπόθεση παραμένει το 15χρονο παιδί του τραγικού ζεύγους, το οποίο αρχικά είχε κάνει λόγο για δύο κουκουλοφόρους με μαύρα ρούχα που είχαν εισβάλει στο σπίτι και κατακρεούργησαν τους γονείς του. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Πολίτη, η μαρτυρία του δεν επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα της Αστυνομίας και γι’ αυτό κλήθηκαν ψυχολόγοι για να εξετάσουν το παιδί και να διαπιστώσουν εάν βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, δίνοντας μια άλλη εικόνα από την πραγματική.

Από το παιδί αναμενόταν χθες να ληφθεί κατάθεση, ωστόσο αυτό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετατέθηκε ενδεχομένως για σήμερα. Εάν αυτό συμβεί, θα γίνει με την καθοδήγηση ειδικών ψυχολόγων, ενώ εμπλοκή φέρεται ότι θα έχει και η Νομική Υπηρεσία λόγω της ηλικίας του παιδιού. Εξάλλου σήμερα οι ανακριτές ευελπιστούν ότι θα έχουν στα χέρια τους και τα πρώτα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων σε σχέση με τεκμήρια που παραλήφθηκαν από το σπίτι, τα οποία θα τύχουν αντιπαραβολής με τα όσα δήλωσε μετά τον φόνο το παιδί.

Το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε δεν εντοπίστηκε, παρόλο που χθες η Αστυνομία είχε χτενίσει την περιοχή γύρω από το σπίτι χρησιμοποιώντας συσκευές ανίχνευσης μετάλλων και ανιχνευτικούς σκύλους. Ιχνη διαφυγής από την κατοικία δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ ούτε τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής που εξετάστηκαν από την Αστυνομία δείχνουν να υπήρξαν κινήσεις ατόμων πριν και μετά το έγκλημα.

Πηγή: Πολίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x