Επικαιρότητα

Έντονο επεισόδιο στον ΗΣΑΠ: Επιβάτες αποδοκίμασαν οδηγό που δεν επέτρεπε σκύλο σε βαγόνι

Το σκηνικό διαδραματίστηκε στον σταθμό «Ταύρος» - Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την οργή των επιβατών του τρένου, οι οποίοι εξαπέλυσαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον οδηγό

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης σε σταθμό του ΗΣΑΠ, όταν ο μηχανοδηγός αποφάσισε να σταματήσει το δρομολόγιο, επειδή σε ένα βαγόνι επέβαινε ένα σκυλάκι.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε στον σταθμό «Ταύρος», ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ο μηχανοδηγός έφθασε στο σημείο να ειδοποιήσει την αστυνομία, ζητώντας την απομάκρυνση και τη σύλληψη του ανθρώπου που μετέφερε τον σκύλο.

Η ενέργεια αυτή, όπως ήταν ανεμενόμενο, προκάλεσε την οργή των επιβατών του τρένου, οι οποίοι όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία του σκυλιού, αλλά αντιθέτως εξαπέλυσαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον οδηγό του τρένου.

Ένας από τους επιβάτες, κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τα όσα έγιναν. Στο βίντεο ακούγεται ένας από τους επιβάτες να λέει «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βγάλει τον άνθρωπο και το σκύλο από το βαγόνι, για να συλληφθεί». Αντίστοιχα, ο ιδιοκτήτης του σκύλου σε μία στιγμή του βίντεο, λέει στους επιβάτες «παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x