Λίγο έλλειψε να σημειωθεί τραγωδία στο Ασκληπιείο Βούλας, όταν εργαζόμενος έπεσε από τον τέταρτο όροφο στον τρίτο, στο κεντρικό κτίριο.

Ο εργαζόμενος πάντως στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, καθώς γλίτωσε με κατάγματα στο μηριαίο.

Το συμβάν έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία καταγγέλλει ότι στο Ασκληπιείο Βούλας γίνονται έργα από δωρεές, χωρίς οι εργολάβοι να τηρούν τους όρους υγιεινής και ασφάλειας.

"Τα πάντα, θυσία στον εντυπωσιασμό, στις κορδέλες των εγκαινίων! Ακόμα και το στοιχειώδες, ότι στα εργοτάξια, αποκλείεται η πρόσβαση λόγω επικινδυνότητας, δεν τηρήθηκε!" γράφει η ΠΟΕΔΗΝ και προσθέτει:

"Πως προστατεύτηκε ο συνάδελφος; Ποιός ήταν υποχρεωμένος να τον προστατέψει; Ευθύνες υπάρχουν; Θα αναζητηθούν; Ή δεν πειράζει; Μπροστά στην επικοινωνιακή ανάγκη να εμφανίσουμε έργα στα Δημόσια Νοσοκομεία, ας υπάρξουν και θύματα! Υπουργείο Υγείας και Διοίκηση θα πρέπει να ‘χουν υπόψη τους, ότι δεν αρκούν τα έργα, χωρίς το ανθρώπινο κεφάλαιο, καθοριστικός παράγοντας και μάλιστα σε χώρους ζωτικής σημασίας, όπως τα Νοσοκομεία. Η Υγεία ως Κοινωνικό Αγαθό ή ως προϊόν;;;;".

Πηγή: thetoc.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ