Επικαιρότητα

Γαλλία: 3.024 θάνατοι από κορωνοϊό-418 νεκροί σε μία ημέρα

Το όριο των 3.000 θανάτων λόγω κορωνοϊού ξεπέρασε σήμερα η Γαλλία. 418 καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση μετά την έναρξη της επιδημίας σύμφωνα με τον καθημερινό απολογισμό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το όριο των 3.000 θανάτων (3.024) εξαιτίας του νέου κορωνοϊού ξεπέρασε σήμερα η Γαλλία. Από αυτούς 418 καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση του αριθμού μετά την έναρξη της επιδημίας, σύμφωνα με τον καθημερινό απολογισμό των αρχών.

Η Γαλλία γίνεται η τέταρτη χώρα στον κόσμο που ξεπερνά τα 3.000 θύματα από τον ιό.

Ο απολογισμός αφορά μόνο εκείνους που πεθαίνουν σε νοσοκομεία.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται βρίσκεται πλέον κοντά σε 21.000 (+1.592 από χθες Κυριακή), συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ μεγάλης εισροής βαρέων περιστατικών σε μονάδες εντατικής θεραπείας (+ 424), όπου μέχρι σήμερα έχουν εισαχθεί 5.056 ασθενείς.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν στις 44.550, από 40.174 την Κυριακή, ανέφερε ο Ζερόμ Σαλμόν, ο επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας υγείας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x