Επικαιρότητα

Ιατροδικαστής για το βρέφος στου Ζωγράφου: «Πρώτη φορά είδα τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία»

«Εμείς είπαμε ότι τις κακώσεις τις προκάλεσε αμβλύ όργανο» ξεκαθάρισε ο ιατροδικαστής μετά τον ισχυρισμό της μητέρας ότι το μωρό πάθαινε σπασμούς αποδίδοντας τα τραύματα στο κορμί του στην θεραπεία

Αποτροπιασμό προκαλούν τα αποτελέσματα της νεκροτομής στην οποία υποβλήθηκε το 11 μηνών βρέφος που μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό και απνοϊκό στο νοσοκομείο Παίδων από το διαμέρισμα στου Ζωγράφου στο οποίο έμενε με τους Σύρους γονείς του.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης «από τον νεκροτομικό έλεγχο προέκυψαν κακώσεις παρά φύσιν» ενώ ερωτηθείς για την εκδοχή που προέβαλε η μητέρα του βρέφους και σχετίζονται με τη θεραπεία που λάμβανε λόγω της ασθένειάς του, ο κ. Μπουζιάνης ξεκαθάρισε στον ΑΝΤ1 ότι «δεν γνωρίζω αυτές τις θεραπείες, αλλά εμείς είπαμε ότι ήταν κάποιο αμβλύ όργανο που προκάλεσε τις κακώσεις».

Ο έμπειρος ιατροδικαστής αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «σε τόσο μικρή ηλικία, πρώτη φορά είδα τέτοιες κακώσεις». Διευκρίνισε ότι οι ιστολογικές εξετάσεις που αναμένονται θα δείξουν την αιτία θανάτου η οποία για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστη.
 
Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x