Επικαιρότητα

Ο δύτης που εντόπισε την Sierra: «Άναψε ένα κερί για το μωρό»

Ο συγκλονιστικός διάλογος που είχε ο δύτης που εντόπισε στη λίμνη Μεμί τη σορό της 6χρονης Sierra με τον συντονιστή της επιχείρησης.

Τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε ο δύτης που εντόπισε στη λίμνη Μεμί τη σορό της 6χρονης Sierra - το έβδομο θύμα του serial killer με τον συντονιστή της επιχείρησης έδωσε στη δημοσιότητα η ιδιωτική εταιρεία που συνέδραμε στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης.

Ο δύτης Πάμπος Ομήρου καλεί αρχικά τον συντονιστή Eduardo Branco να ανάψει ένα κερί. «Θα ανάψω Πάμπο μου, γιατί;» ρωτά ο συντονιστής με τον δύτη να του απαντά «για το μωρό, βαστώ το στην αγκαλιά μου».

Η εταιρεία ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook και φωτογραφίες από την επιχείρηση της Τετάρτης με τον δύτη να φαίνεται σε μια από αυτές να σηκώνει τα χέρια ψηλά στον ουρανό.



Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Πολίτη, ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς από τη σύλληψη του μέχρι και χθες έλεγε μισές αλήθειες στους ανακριτές, παραπλανώντας τους ως προς το σημείο που είχε πετάξει την 6χρονη Σιέρα στη λίμνη Μεμί. Χθες φέρεται να παραδέχθηκε ότι την είχε στραγγαλίσει μαζί με τη μητέρα της και αποφάσισε να υποδείξει το πραγματικό σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο σώμα της. Μετά από λίγες ώρες η σορός εντοπίστηκε και μπήκε η τελευταία τραγική ψηφίδα στο αποτρόπαιο παζλ των επτά δολοφονιών. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στο δικαστήριο, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x